"Ήρθα στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ και όσα βιώνει στην Ενωση αυτους τους μήνες που ανήκει στο δυναμικό τητς μίλησε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Σε συνέντευξή του στο Μέσο της πατρίδας του («tribuna»), ο Ουκρανός στόπερ δήλωσε ότι η Ένωση προσφέρει ιδανικές συνθήκες δουλειά για έναν παίκτη, υπογραμμίζοντας πως ήρθε στην ΑΕΚ για να κατακτήσει τίτλους:

«Είμαι στην ομάδα περίπου δύο μήνες και τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Δεν χρειάζεται περισσότερος καιρός για να καταλάβω πως ήρθα σε ένα πολύ σοβαρό και οργανωμένο κλαμπ. Έχουμε ένα μοντέρνο προπονητικό γήπεδο, όλες οι συνθήκες είναι ιδανικές και γενικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά στις μεταγραφές με ποιοτικούς παίκτες και δουλεύουμε σωστά.

Απολαμβάνω τις στιγμές μου εδώ. Την κάθε προπόνηση, το κάθε παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με ψηλούς στόχους, που αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Στοχεύουμε στο πρωτάθλημα και αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα την ΑΕΚ, γιατί έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω τρόπαια», είπε ο Τσιγκρίνσκι

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.