«Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Μάτος»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 08 Μαϊος 2016

O προπονητής της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, επιβεβαιώνει την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Λέο Μάτος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα INPAOK.

Ο έμπειρος τεχνικός που προπονούσε τον Βραζιλιάνο μέχρι και πριν λίγες ημέρες, είχε αποκαλύψει πως ο Μάτος αποτελεί παρελθόν από την Ντνίπρο επειδή υπέγραψε σε άλλη ομάδα.

Πλέον ο Μάρκεβιτς προέβη σε νέα αποκάλυψη με την δήλωση του στο INPAOK αναφέροντας: «Nαι γνωρίζω πως ο Μάτος έχει κλείσει ήδη στον ΠΑΟΚ. Αυτή την ομάδα εννοούσα όταν έλεγα ότι υπέγραψε με κάποιον ξένο σύλλογο. Ο πρώην πλέον παίκτης μου έχει φύγει και από την ομάδα και από την Ουκρανία.

Θα τον ήθελα εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση, καταλαβαίνω την απόφαση του και του εύχομαι καλή επιτυχία με την ελληνική ομάδα».

Όσον αφορά τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο νέος προπονητής του Δικεφάλου ο Μάρκεβιτς για άλλη μία φορά όπως έκανε και σε ΜΜΕ της Ουκρανίας, τις διέψευσε. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Ντνίπρο. Θα δούμε τι θα γίνει αλλά με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάτι».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.