«Παίζει με δικούς του διαιτητές ο Ολυμπιακός»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Λάβρος κατά του Ολυμπιακού, αλλά και της ΕΠΟ εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Μακ μιλώντας στον Τύπο της Σλοβακίας.

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει σε μία δική του διοργάνωση με δικούς του διαιτητές. Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν έχει προηγούμενο. Φυσικά, ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Όμως είναι τροφή για σκέψη όταν σε κάθε παιχνίδι παίρνει πέναλτι», ανέφερε ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Μέχρι και οι οπαδοί τους είναι στενοχωρημένοι που κερδίζουν με αυτόν τον τρόπο. Και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι μεγάλοι ανταγωνιστές μας, παραδέχθηκαν ότι αυτό που μας συνέβη στον ημιτελικό ξεπερνά όλα τα όρια και μας ενθαρρύνουν. Αυτό είναι σημαντικό για μένα. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι η ΕΠΟ να συνειδητοποιούσε τι συμβαίνει και να έπαιρνε ριζοσπαστικά μέτρα», πρόσθεσε.

Όσο για το αν περιμένει να αλλάξει κάτι; «Δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα. Έχει ματαιωθεί το Κύπελλο, δεν είναι γνωστό αν θα συνεχιστεί. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μού έχουν συμπαρασταθεί και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ. Το ποδόσφαιρο στη χώρα πρέπει να είναι καθαρό».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.