Κίνα καλεί Παναθηναϊκό

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Περισσότερο γνωστό στη διεθνή αγορά επιθυμούν να κάνουν οι Κινέζοι το πρωτάθλημά τους. Εκτός από μεταγραφές που σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλοι, μάνατζερ που έχουν έρθει σε επαφή με κινεζικούς συλλόγους και εταιρείες φαίνεται πως έχουν και άλλα πράγματα στο μυαλό τους για την προώθηση της κινεζικής Λίγκας.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Goal», ένα από αυτά είναι η διεξαγωγή φιλικών στην Κίνα, με τον Παναθηναϊκό να είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που έχουν προσεγγίσει για να συμμετάσχει σε διεθνή τουρνουά μαζί με άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να απαντήσουν σε αυτή την πρόταση μετά το τέλος της σεζόν, και όταν θα έχει γίνει γνωστό το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, κυρίως των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού». Εκτός από τον Παναθηναϊκό ανάλογες προτάσεις αναμένεται να γίνουν στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, με την «αποζημίωση» να φτάνει τις 500.000 ευρώ!

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.