"Στόχος μας η κατάκτηση του κυπέλλου"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα βραβεύθηκε για το καλύτερο γκολ της 18ης αγωνιστικής και αναφέρθηκε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή.

Ο Πορτογάλος παρέλαβε ένα ακόμα βραβείο από τον κόσμο για την εξαιρετική παρουσία του με τη φανέλα του Δικεφάλου και τόνισε χαρακτηριστικά:

"Είναι πολύ σημαντικό το βραβείο για μένα αφού αναγνωρίζεται η δουλειά μου και φαίνεται ότι τα πράγματα πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Χαίρομαι πάρα πολύ που βοηθάω την ομάδα.

Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο αρχικά στην οικογένειά μου και στη συνέχεια στους συμπαίκτες μου που δουλεύουμε καθημερινά μαζί, αλλά και στην οικογένεια της ΑΕΚ. Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί να με στηρίξουν για να μπορέσω εγώ να σκοράρω, τώρα δεν θα ήμασταν εδώ".

Σε ότι αφορά στο ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή ανέφερε:

"Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα πάρω βραβείο και στο παιχνίδι του κυπέλλου. Για το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όπως κάνω άλλωστε σε κάθε παιχνίδι για να βοηθήσω την ομάδα. Σε ότι αφορά στον αγώνα, ξέρουμε ότι η Ηρακλής είναι μια δύσκολη ομάδα, εμείς όμως έχουμε ως ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, άρα σε ένα εντός έδρας ματς θα μπούμε στο γήπεδο μόνο για να νικήσουμε".

Τη βράβευση στον Έλντερ Μπαρμπόσα έκανε ο κ. Βασίλης Κότσικας, εκ μέρους χορηγού της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

"Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ υγεία. Η προέκταση της υγείας είναι μια πολύ καλή ψυχολογία που τη χρειαζόμαστε σ' αυτή τη φάση που είμαστε φέτος. Ένα καλό πρωτάθλημα κι ένα πολύ καλό κύπελλο και γενικότερα για το ποδόσφαιρο περισσότερο σεβασμό μέσα στα γήπεδα, τόσο στους συμπαίκτες μας όσο και στους αντιπάλους για να δούμε κάποια στιγμή και περισσότερο κόσμο στις εξέδρες".

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.