«Ζεστή» για Λάφερτι η ΑΕΚ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει σε λίγες μέρες, η ΑΕΚ θέλει να κάνει μια νέα αρχή, όμως το μυαλό της βρίσκεται και στις μεταγραφές. Με δεδομένη την ανάγκη για ενίσχυση και κάτι παραπάνω από προφανή την ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού, η «Ένωση» έχει αρχίσει εδώ και καιρό την αξιολόγηση υποψηφίων. Συμπεριλαμβάνοντας σε αυτούς και έναν που ήδη την έχει απασχολήσει.

Μετά το «φλερτ» του καλοκαιριού, ο Κάιλ Λάφερτι βρίσκεται και πάλι, όπως αναφέρει η «LiveSport», ψηλά στη λίστα των «κιτρινόμαυρων». Διότι συγκεντρώνει προϋποθέσεις που τον κάνουν να μοιάζει ελκυστικότερη περίπτωση από άλλες.

Ενώ λοιπόν ο Ιμπραΐμα Τουρέ χαίρει εκτίμησης, αλλά το θέμα του φαίνεται να πηγαίνει πίσω εξαιτίας των επιφυλάξεων για το «άτακτο» παρελθόν του, ο Βορειοιρλανδός έχει κι άλλα συν πλην της ποιότητάς του. Ήτοι ισχυρό κίνητρο (λόγω της επικείμενης παρουσίας με την εθνική του στο Euro), αλλά και χαμηλό κόστος, αφού μπορεί να έρθει δανεικός και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως και να ‘χει πάντως, ο Λάφερτι είναι μια μόνο από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα του και στην (ιδιαίτερα γνώριμη για τον ίδιο) αγορά της Ισπανίας.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.