«Μεγάλη τιμή να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκος Βελλίδης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Arena fm»

Αναφορικά με τη νίκη του ΠΑσ κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Από τις πιο σημαντικές και σπουδαίες νίκες που κάναμε φέτος. Ο ΠΑΟΚ είναι φανταστικός, νομίζω ότι είναι καλύτερος από κάθε χρονιά. Καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα, στην πρώτη φάση που κάναμε στο παιχνίδι και γενικότερα μας πήγε καλά το παιχνίδι. Βρέθηκα και εγώ σε καλή μέρα, είχα την τύχη μαζί μου και έβγαλα αρκετά. Η ομάδα πάντως που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση φέτος είναι ο ΠΑΟΚ, είναι ομάδα που δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες και αν βελτιώσει λίγο το αμυντικό κομμάτι ,θα τα πάει πολύ καλύτερα».

Για το γεγονός ότι ακούγεται το όνομα του για τον Δικέφαλο: «Το έχω διαβάσει αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ αφού δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ακούγεται κάτι τέτοιο για μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα άλλο».

Για τους πρώην συμπαίκτες του, Χαρίση και Κοροβέση: «Είναι και οι δυο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και πολύ καλά παιδιά και θεωρώ ότι έχουν μέλλον στον ΠΑΟΚ».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.