«Γκολ με Παναθηναϊκό…»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Δηλώσεις σε βουλγάρικο κανάλι έκανε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ενώ μίλησε και στους Έλληνες δημοσιογράφους  κάνοντας λόγο για πολύ σκληρό παιχνίδι στην Τούμπα, ενώ θέλει να σκοράρει την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι έπεσε πολύ ξύλο, να το πω λαϊκά. Εμείς θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσοτυμε στο στόχο μας», είπε αρχικά ο Βούλγαρος επιθετικός.

Για το επόμενο ματς με την Κράσνονταρ: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα ντέρμπι που θέλουμε να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτέλεσματα και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για το αν το επόμενο ματς με την Κράσνονταρ είναι το καθοριστικό για την πρόκριση: «Δεν μπορώ να το σκεφτώ από τώρα, σκεφτόμαστε μόνο τον Παναθηναϊκό».

Για το αν ανυπομονεί να πετύχει γκολ στην Τούμπα και να το πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ:«Σίγουρα είναι κάτι που θέλω, ωστόσο έχω βάλει ήδη δύο γκολ εκτός έδρα, το ένα μας έδωσε νίκη. Ας βάλω όλα τα γκολ εκτός αρκεί να μας δίνουν νικες.

Ελπίζω να σκοράρω την Κυριακή στο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.