«Φοβήθηκα για την οικογένειά μου»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Σουηδίας Sportbladet παραχώρησε ο Ρόμπιν Όλσεν, στην οποία κατά κύριο λόγο αναφέρθηκε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Παράλληλα σχολίασε και όλα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ.

Αρχικά ο Σουηδός γκολκίπερ έκανε μία σύγκριση των φίλων του ΠΑΟΚ με εκείνους, της πρώην ομάδας του, της Μάλμε: «Σίγουρα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι ό,τι πιο τρελό έχω συναντήσει. Και στην ομάδα της Μάλμε η ατμόσφαιρα είναι θερμή, με αισθήματα έχθρας απέναντι στους αντιπάλους αλλά είναι πιο διασκεδαστικό, μας δίνουν ενέργεια. Εδώ αυτό που συμβαίνει είναι τρελό».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Δεν σκέφτηκα στιγμή πως με ενοχλεί, μου αρέσει αυτό το πάθος. Σε κάθε παιχνίδι, ακόμη και μακριά όταν παίζουμε μας ακολουθούν 2.500 με 3.000 άτομα. Σαφώς όταν η ομάδα χάνει, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα με την Ντόρτμουντ και τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Γερμανοί: «Άρχισαν να ρίχνουν κροτίδες, πυρσούς και εκεί δίπλα καθόταν και η δική μου οικογένεια. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς αλλά είναι πολύ άρρωστο αυτό»..

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.