«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τους νικήσει όλους»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Στο καλό ξεκίνημα του φέτος στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Ρόμπερτ Μακ στην προσωπική του ιστοσελίδα (robertmak.sk). Ο 24χρονος Σλοβάκος επιθετικός φαίνεται αναγεννημένος και αυτό όπως ο ίδιος επισημαίνει ίσως οφείλεται στο ότι παίζει στη θέση που του αρέσει.

Ο Μακ που την Κυριακή (27/9) με το γκολ που σημείωσε στο 90΄ στο ματς με τον Ατρόμητο (2-1) στο Περιστέρι χάρισε την 3η φετινή νίκη στην ομάδα του δηλώνει (πως ο ΠΑΟΚ μπορει να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα, ειδικά μέσα στη Τούμπα και δίνει το σύνθημα εν όψει της δύσκολης συνέχειας με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό.

«Είπα και στο περασμένο παιχνίδι ότι σε κάποια ματς τα καταφέρνω, σε κάποια όχι. Με την ΑΕΚ είχα φάσεις και δεν μπήκε γκολ, είπα ότι θα προσπαθήσω στο επόμενο. Σήμερα είχα μία φάση και έβαλα το γκολ.

Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί και μας κάνουν πιο δυνατούς έτσι ώστε να πάρουμε και τις επόμενες νίκες. Τώρα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τη Ντόρτμουντ. Ίσως αυτό το καλό ξεκίνημα μου οφείλεται στη θέση και στο ότι παίζω στο κέντρο της επίθεσης.

Εκεί μπορώ να κινούμαι πιο άνετα δεξιά και αριστερά, έχω μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Κατά τα άλλα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αυτή την περίοδο και είμαστε πολύ δυνατοί. Επίσης φέτος παίζουμε πιο στρωτό ποδόσφαιρο και δεν επιδιώκουμε μεγάλες μπαλιές όπως πέρυσι.

Τώρα έχουμε δύο μεγάλα ματς και εκεί θα φανεί κατά πόσο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι δύο ματς, αλλά πρώτα συγκεντρωνόμαστε στη Ντόρτμουντ. Όλοι οι αντίπαλοι παίζονται, ειδικά μέσα στην Τούμπα. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, ειδικά με το ποδόσφαιρο που παίζουμε.

Πιστεύω σε αυτό. Η Ντόρτμουντ είναι ομάδα Champions League που απλά παίζει στο Europa. Θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε για τον κόσμο μας και μετά θα δούμε τον Ολυμπιακό. Έχουμε σκληρό πρόγραμμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.