«Να δείξω ότι είμαι σημαντικός»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε στην κάμερα της NOVA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κατά πόσο θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ η διακοπή του πρωταθλήματος, στην δική του παρουσία στην ομάδα, αλλά και τον αγώνα με τη Βέροια.

Μεταξύ άλλων ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είπε:

“Είναι κάτι το φυσιολογικό να σταματά το πρωτάθλημα αφού συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη όταν παίζουν οι Εθνικές Ομάδες. Είναι καλό για όλους μια τέτοια διακοπή αφού σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστείς, να αδειάσει το κεφάλι σου. Δεν νομίζω ότι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά η διακοπή”.

Για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: “Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν κάναμε κακές εμφανίσεις. Πιστεύω όμως ότι θα πάρουμε νίκες και θα δείχνουμε καλό πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια και γι’ αυτό δουλεύουμε”.

Για την παρουσία του στην ομάδα: “Αισθάνομαι καλά και μαθαίνω τους συμπαίκτες μου και αυτοί εμένα. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα δείξω την αξία μου και θα αποδείξω ότι είμαι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής”

Για τον αγώνα με την Βέροια: “Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη γιατί στα δυο πρώτα ματς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν έχει σημασία η καλή απόδοση αλλά η νίκη σε αυτό το παιχνίδι”.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.