«Υπογράφω στην ΑΕΚ»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η πραγματοποίηση της μεταγραφής του Καρίμ Χαφέζ στην ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν βρει στο πρόσωπο του 19χρονου Αιγύπτιου το αριστερό μπακ που έψαχναν.

Ο «Φαραώ» με δηλώσεις του στην «LiveSport» επιβεβαίωσε πως υπογράφει στην Ένωση και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος στην προοπτική αυτή, ενώ μίλησε και για την επίσκεψη του προέδρου της Γουάντι Ντέγκλα.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Τις επόμενες ημέρες θα πάω να υπογράψω. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ και είναι ανυπόμονος να ολοκληρωθεί η μετακίνησή μου αυτή», είπε αρχικά ο 19χρονος Αφρικανός μπακ. Για την επίσκεψη του προέδρου της Γουάντι Ντέγκλα στην Ελλάδα ο Χαφέζ είπε: «Ναι, απ’ όσο ξέρω είναι αλήθεια. Όλα θα τελειώσουν σύντομα».

Και ο πρόεδρος της Γουάντι Ντέγκλα μίλησε για τον νεαρό άσο αναφέροντας: «Ο Καρίμ είναι 19 χρονών και έχει τεράστια προοπτική. Μπορεί να γίνει το καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο. Δεν είναι μόνο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είναι καλός αμυντικός και έχει πολλές επιθετικές αρετές. Με αυτόν στην ομάδα, έχεις δύο ακόμη πολυτέλειες. Έναν οργανωτή παιχνιδιού και έναν σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ» σημείωσε ο πρόεδρος της αιγυπτιακής ομάδας και ιδιοκτήτης της Λιρς, προσθέτοντας: «Ο Καρίμ Χαφέζ είναι ένα από τα προϊόντα της ακαδημίας Wadi Degla JMG, η οποία έχει τρεις ακαδημίες. Στην Αίγυπτο, στη Γκάνα και στο Βέλγιο. Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2007 μεταξύ της Γουάντι Ντέγκλα και του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Ζαν Μαρκ Ζιλού».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.