«Ο πρόεδρος μου έδωσε τα… κλειδιά»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Στην καθοριστική συμβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη για την επιστροφή του στην ΑΕΚ αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην αλγερινή ιστοσελίδα, «Le Buteur» ο Ράφικ Τζιμπούρ.

«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που γνωρίζω και ένας πρόεδρος, φίλος που μου το ζήτησε, γι’ αυτό δεν θα μπορούσα να αρνηθώ, τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ΑΕΚ και θα προσπαθήσω να συμβάλω στην επιστροφή της στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου», είπε ο Τζιμπούρ.

«Επέστρεψα στη χώρα που θέλω να μείνω, μετά την Αλγερία η Ελλάδα είναι η χώρα της καρδιάς μου και μου έχει χαρίσει μεγάλες χαρές. Αγαπάω την Ελλάδα όσο την Αλγερία και είναι όμορφο που με σέβονται εδώ» τόνισε ο Τζιμπούρ», υπογράμισε, ο οποίος σε ερώτηση γιατί επέλεξε την ΑΕΚ και όχι κάποια άλλη ομάδα, φρόντισε να είναι ξεκάθαρος.

«Ακούστε, η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Δεν είναι εύκολο να βρεις μια ευρωπαϊκή ομάδα που μπορεί να συγκεντρώσει ακόμα και 60.000 άτομα σε παιχνίδι. Ο πρόεδρος μου έδωσε τα… κλειδιά και αυτό είναι μεγάλη τιμή για μένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στην ΑΕΚ», υπογράμμισε.

Τέλος αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του με καλάσνικοφ που προκάλεσε εντύπωση: «Όπως θα πρέπει να γνωρίζετε, στην Ελλάδα με αποκαλούν τρομοκράτη, επειδή όταν σκοράρω πανηγυρίζοντας μιμούμενος ότι ρίχνω με πολυβόλο. Έτσι στη Κύπρο, κάποιος μου έφερε ένα όπλο. Ήταν μια στιγμή χαράς που ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.