«Είμαι έτοιμος για τη νέα χρονιά»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015

Έτοιμος να αντεπεξέλθει στην ΑΕΚ της Superleague παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στη Σενεγάλη ο Αμπαγιέ Φαγέ, ο οποίος συμμετείχε σε φιλικό τη ολυμπιακής ομάδας.

«Είναι μια πρόκληση που δέχθηκα με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Είναι τιμή και περηφάνια για κάθε ποδοσφαιριστή να φορά την φανέλα της εθνικής Σεναγάλης. Είμαι έτοιμος. Έχω υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την ΑΕΚ και έχω μπορστά μου ακόμα τρία. Την προηγούμενη σεζόν μου με την ΑΕΚ δεν θα την θυμάμαι. Είχα προβλήματα τραυματισμών. Κάποιες φορές έπαιξα στο τέλος των παιχνιδιών και κάποιες άλλες ως βασικός», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ θα παίξει πλέον στη μεγάλη κατηγορία και θέλω και εγώ να πάω καλά και γιατί όχι, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τους στόχους του: «Έχω συναντηθεί δύο φορές με τον Ανρί Καμαρά. Μου έχει δώσει συμβουλές και έχουμε περάσει χρόνο μαζί. Επίσης έχω μιλήσει με ακόμα δύο Σενεγαλέζουν που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στόχος μου είναι στο μέλλον να παίξω στην Αγγλία, στην Ισπανία και την Ιταλία. Δεν λέω πως έχω το ταλέντο για να το κάνω, αλλά πως θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να το πετύχω. Έχω επαφή με ελληνικές ομάδες, με ομάδες από την Τουρκία αλλά ακόμα και ομάδες δεύτερης κατηγορίεας της Γαλλίας. Θα μελετήσω όλες τις προτάσεις πριν προχωρήσω. Προς το παρόν είμαι αφοσιωμένος στην Ολυμπιακή ομάδα της Σενεγάλης»

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.