«Έχουμε μιλήσει για τον Γιάνκοβιτς με την ΑΕΚ»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 02 Μαϊος 2015

Επαφές με την ΑΕΚ υποστήριξε πως έχει μέσω δηλώσεων του στη Sportday ο ατζέντης του Μπόσκο Γιάνκοβιτς, Ζόραν Τζούριτς.

Ο μάνατζερ του 31χρονου άσου της Βερόνα, ο οποίος γνωρίζεται εδώ και χρόνια τόσο με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς όσο και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, είναι σε ανοικτή γραμμή με την ΑΕΚ, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, το οποίο επισημαίνει πως οι δυο πλευρές έχουν, ήδη, μιλήσει και για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Τζούριτς δήλωσε στη SportDay: «Ναι, έχουμε μιλήσει για τον Μπόσκο με την ΑΕΚ. Γνωρίζω χρόνια τον Μπράνκο (Μιλοβάνοβιτς) και τον κ. Μπάγεβιτς και έχουμε κάνει κουβέντα. Η ΑΕΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και η προοπτική αυτή δεν αφήνει αδιάφορο τον πελάτη μου. Θέλει να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο και η ΑΕΚ μπορεί να του το εξασφαλίσει αυτό».

Στη συνέχεια, ο μάνατζερ του Γιάνκοβιτς πρόσθεσε: «Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει. Το δηλώνω. Παρόλα αυτά, θα συζητήσουμε ξανά το επόμενο διάστημα για το θέμα. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι τον Μπόσκο δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά. Έχει βγάλει πολλά λεφτά στην καριέρα του. Να παίξει μπάλα τον νοιάζει».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.