Ενρίκε Κρισλάν ο εκλεκτός

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015

Ειλημμένη θα πρέπει να θεωρείται η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δεν αλλάζει γνώμη και η επιλογή του Ενρίκε Κρισλάν για την κορυφή της επίθεσης της ομάδας είναι οριστική.

Δύο πράγματα μένουν για να τελειώσει το θέμα. Το πρώτο είναι να δώσει το «οκ» ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει αρνηθεί καμία επιλογή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς (Γιόχανσον, Σιμόες, Κρισάντους). Το δεύτερο είναι να προλάβει η ΠΑΕ να κάνει μία δελεαστική πρόταση που να ικανοποιεί την Πεναπολένσε. Η μικρή ομάδα της επαρχίας του Σάο Πάουλο είναι σίγουρο ότι θα ζαλιστεί με μία πρόταση που θα αγγίζει το 1.000.000 ευρώ, ωστόσο τα εννέα γκολ του Κρισλάν στο πρωτάθλημα έχουν ανεβάσει το κασέ του και οι Βραζιλιάνοι είναι μετρ στο να αλλάζουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους από τη μία μέρα στην άλλη.

Η ΑΕΚ δεν έχει να ανησυχεί αυτή τη στιγμή για τυχόν ενδιαφέρον άλλης ευρωπαϊκής ομάδας, αφού δεν έχει ακουστεί κάτι, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να θέλει να αρπάξει τον 23χρονο φορ μία μεγάλη ομάδα από την Βραζιλία προκειμένου να τον μοσχοπουλήσει στην ΑΕΚ. Το θέμα είναι τι θα επιλέξει η Πεναπολένσε. Ένα ντιλ με την ΑΕΚ και μπόλικο ρευστό στο ταμείο της σε βάθος χρόνου, ή να συνάψει συμφωνίες με εταιρίες μάνατζερ και μεγάλη βραζιλιάνικη ομάδα προκειμένου να παραχωρήσει τον παίκτη με λιγότερα χρήματα, αλλά άμεσα;

Αν η ΑΕΚ θέλει πραγματικά τον παίκτη –που τον θέλει– θα πρέπει να κινηθεί άμεσα. Λογικά μέσα στη Μεγάλη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.