Θα κινηθεί για Λόρια

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Σαν τα κοράκια αναμένεται να πέσουν πάνω στους παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι από τον ΟΦΗ οι ομάδες της Super League. Ο Όμιλος μπορεί να ταλαιπωρήθηκε φέτος όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία του, αλλά το έμψυχό του δυναμικό μόνο κακό δεν το λες.

Πέραν του ότι μιλάμε για μία ομάδα που πέρσι τα πήγε πολύ καλά, αν τσεκάρετε τους πόντους που κέρδισαν και φέτος οι Κρητικοί μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα προβλημάτων, θα δείτε ότι άξιζαν πολλά περισσότερα και θα έκαναν εντελώς διαφορετική πορεία, αν δεν υπήρχαν τα εξωαγωνιστικά. Αυτό σημαίνει πως το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου έχει μεγαλύτερη αξία από αυτή που φανερώνει η βαθμολογία.

Αυτό το γνωρίζουν οι… υπεύθυνοι μεταγραφικών προγραμματισμών των άλλων ομάδων που σύντομα θα ξεκινήσουν επαφές. Το πρώτο… όνομα που ακούγεται για μεγάλη ομάδα είναι του Γεωργιανού Τζιόρτζι Λόρια. Η ΑΕΚ ψάχνει για τερματοφύλακα και το 29χρονο «θηρίο» φαίνεται ως σούπερ επιλογή. Για να δούμε…

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.