«Ένα ματς όπως όλα τ΄ άλλα…»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015

Να αντιμετωπίσουν το ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, παρ” όλο που είναι ξεχωριστός, όπως όλους τους υπόλοιπους αγώνες, ζήτησε στη σημερινή ομιλία του από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας.

«Εμείς θα πάμε στο Καραϊσκάκη να κάνουμε τη δουλειά μας, όπως σε κάθε ματς, όπως κάθε φορά. Αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα ιδιαίτερο, αλλά δεν παύει να είναι …ένα παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην ψυχολογική και σωματική προετοιμασία των παικτών του για το ντέρμπι: «Θέλω όλοι σας να είστε προσεκτικοί στη δουλειά σας στις προπονήσεις, αλλά και έξω από το γήπεδο. Σας θέλω όλους γερούς και δυνατούς. Να προσέχετε».

Μάλιστα, ο Δέλλας πρόσθεσε με νόημα στους παίκτες του: «Το πρωτάθλημα για μας είναι ο βασικός στόχος και έπειτα στο Κύπελλο να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Μπορούμε, αλλά το πού θα φτάσουμε θα το δούμε στο γήπεδο. Εκεί, την Τετάρτη, πρέπει να είμαστε όλοι καλά και να τα δώσουμε όλα».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.