Φήμες για Σκόκο και ΠΑΟΚ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της Σάντερλαντ, Νάτσο Σκόκο, φέρεται να έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα ακόμη «μπαμ», την ύστατη ώρα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου!

Ο Αργεντινός μέσος ανήκει στη Νιούελς Ολντ Μπόις, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αναζητεί φόρμουλα προκειμένου να απαλλαγεί από το βάρος του συμβολαίου του. Στον ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για την υπόθεσή του και ξεκίνησαν τις επαφές με τον ατζέντη του, ο οποίος επιβεβαίωσε στα αργεντίνικα ΜΜΕ το ενδιαφέρον του «Δικέφαλου του Βορρά».

Βέβαια, η περίπτωση του Σκόκο δεν είναι τόσο απλή, καθώς η Νιούελς Ολντ Μπόις είχε δαπανήσει το ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σάντερλαντ. Οι Αργεντινοί θέλουν να πάρουν τα χρήματα αυτά πίσω, ώστε από τη μία να «ελαφρύνουν» το κόστος συντήρησης του ρόστερ και από την άλλη να βάλουν στο ταμείο τους τα λεφτά της μεταγραφής και να πάρουν μεγάλη οικονομική ανάσα.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.