«Μεγάλη η ΑΕΚ»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Επίσημα κιτρινόμαυρος!

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ Μαλίκ Χέρστον παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι από την ΑΕΚ, εξηγώντας πώς πήρε την απόφαση να πει το ναι.

Αναλυτικά μίλησε για: 

-το αν μίλησε με τον Μενσά-Μπονσού πριν απαντήσει στην ΑΕΚ:«Ήταν τεράστια η συμβολή του Ποπς. Από την πρώτη στιγμή που μου είπε τα καλύτερα λόγια. Το σκεφτόμουν, είναι η τέταρτη ομάδα που συνεργάζομαι μαζί του». 

-το πλάνο της νέας ομάδας του: «Τόσο καιρό που δεν έπαιζα, είχα αρκετές προτάσεις. Ήθελα να πάω κάπου που θα μου αρέσει να παίζω και νομίζω ότι δικαιώθηκα για την επιλογή». 

-το γεγονός ότι είναι αρκετό καιρό εκτός δράσης: «Μου αρέσει πάντα να παίζω, οπότε ήταν δύσκολη περίοδος για μένα. Δούλευα ατομικά, οπότε μου δόθηκε η ευκαιρία και την πήρα». 

-το τι γνωρίζει για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της: «Ξέρω ότι έχει πολύ μεγάλη παράδοση σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Ξέρω πόσο θερμοί είναι οι οπαδοί της και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας». 

- αν μπορεί να μπει σφήνα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό η ΑΕΚ: «Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός έχουν πραγματικά πολύ καλές ομάδες. Δεν έχω προπονηθεί ακόμα με τους συμπαίκτες μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Στόχος της διοίκησης είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Με ηρεμία να δουλέψει για να φτιάξει μία ομάδα του μέλλοντος». 

-το ποιους παίκτες της ΑΕΚ γνωρίζει: «Ξέρω αρκετούς, αλλά δεν έχω συνεργαστεί ξανά με κάποιον. Είχα παίξει αντίπαλος με τον Ντούσαν Σάκοτα, στην Ιταλία». 

-τον ρόλο που θα έχει στην ΑΕΚ: «Θέλω να βοηθήσω και αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Να βρω σιγά-σιγά τον ρόλο μου στην ομάδα. Θέλω να είμαι θετικός για την ομάδα». 

-το τι συνέβη στη Γαλατάσαράι: «Πέρασα καλά στην Κωνσταντινούπολη, παρ' όλα αυτά δεν ήταν καλή η χρονιά για μένα. Απλά δεν κόλλησαν τα κομμάτια για μένα ατομικά».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.