«Η ΑΕΚ έχει νοοτροπία νικητή»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Για την πορεία της ΑΕΚ και τις προσωπικές του επιδιώξεις μίλησε ο ποδοσφαιριστής της «Ένωσης», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»:
«Η δουλειά που κάνουμε δεν φαίνεται σε κάθε ματς και δεν μπορεί να γνωρίζει κάποιος τι γίνεται πραγματικά στα Σπάτα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά από το καλοκαίρι, έχουμε πίστη και μεγάλη όρεξη και χθες πιστεύω αυτό φάνηκε. Η νίκη και η εμφάνιση είναι αποτελέσματα δουλειάς, που θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε. Η ομάδα έχει χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή, οι παίκτες ξέρουμε που βρισκόμαστε και χθες αυτό το βγάλαμε και στο γήπεδο, παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση που τόσο θέλαμε.

Όλοι θέλαμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε και θέλαμε να το δείξουμε και στον κόσμο αυτό. Να τους ανταμείψουμε που είναι δίπλα μας και να φανεί πόσο θέλουμε να ανεβάσουμε ψηλά την ομάδα. Αυτό είχαμε μόνο στο μυαλό μας και κάνοντας όλα όσα μας είπε ο προπονητής μας το καταφέραμε.

Από την αρχή της χρονιάς είμαστε μια οικογένεια, πολύ δεμένοι. Ο ένας παίζει για τον άλλο και ειδικά χθες αυτό βγήκε πάρα πολύ. Χωρίς αυτό το στοιχείο δεν κερδίζεις παιχνίδια όπως αυτό με τον Ατρόμητο, που είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Εμείς το έχουμε αυτό και είναι ένα από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζει.

Κανένα ματς δεν είναι εύκολο τελικά ήρθε πιο εύκολα απ” ότι περιμέναμε και εμείς. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, δεν υστέρησε κανένας, όλοι δώσαμε ό,τι είχαμε και ήρθε η νίκη, με αυτό το μεγάλο σκορ. Παρουσιαστήκαμε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και ήμασταν αποφασισμένοι να το κερδίσουμε, δίνοντας ό,τι είχαμε γ” αυτό.

Μαγικά. Δεν περιγράφεται. Πολύ έντονα συναισθήματα, τόσος κόσμος να φωνάζει και να πανηγυρίζει. Είναι από τις στιγμές που μένουν σε έναν ποδοσφαιριστή και που όλοι θέλουν να ζήσουν. Το χάρηκα πιο πολύ όμως γιατί συνδυάστηκε με τη νίκη της ομάδας μου και με αυτό το αποτέλεσμα, γιατί χωρίς το τελευταίο δεν θα είχε νόημα.

Και καλύτερα μπορώ να πω. Η διαφορά είναι μεγάλη στην ΑΕΚ σε όλους τους τομείς. Στον κόσμο στα γήπεδα, στις εγκαταστάσεις, στους προπονητές, στους ανθρώπους της ομάδας, παντού. Στόχος μου το καλοκαίρι ήταν και παραμένει να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της και παράλληλα να μπορέσω να εξελιχθώ προσωπικά. Και είμαι πολύ χαρούμενος από το πώς εξελίσσονται τα πράγματα μέχρι στιγμής».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.