Και Κοροβέσης για ΑΕΚ;

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 05 Μαϊος 2014

Ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ είναι ενήμέρος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, επιθυμεί όσο τίποτα να ενταχθεί στο δυναμικό της και περιμένει την τελική επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες για να κατηφορίσει στην Αθήνα και να βρει τον Κολοβέτσιο!

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπέδειξε την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου, κεντρικού αμυντικού που είχε αντιμετωπίσει και ως επιθετικός της ΑΕΚ όταν ο προαναφερθείς αγωνιζόταν στην Λάρισα. Ο Κοροβέσης είναι μία ακόμα εισήγησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα και η περίπτωσή του προχωράει δυναμικά!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Ένωσης και περιμένει σαν τρελός την τελική επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταπήδησή του στους Κιτρινόμαυρους.

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν η ΑΕΚ θα προχωρήσει το θέμα του, πάντως είναι 100% έγκυρο το να ισχυριστεί κανείς ότι ο Κοροβέσης θέλει σαν τρελός να φορέσει τα κιτρινόμαυρα…

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.