Ετοιμάζεται συνεργασία ΑΕΚ-Λεβερκούζεν

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Μετά την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα κοινά της ΑΕΚ, η ομάδα θέτει εκ νέου τις βάσεις για να επιστρέψει δριμύτερη στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκτός από την ενίσχυση του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν την περίπτωση συνεργασίας με διάφορες ομάδες του εξωτερικού.

Πριν από λίγο καιρό είχε έρθει στην Ελλάδα σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Αουγκσμπουργκ και συναντήθηκε με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Ένωσης».

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay, υπάρχει μία συνεργασία στα σκαριά, που μπορεί στο προσεχές μέλλον να αποφέρει μεγάλα κέρδη στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήρθε σε επαφή με τον γενικό διευθυντή των Γερμανών, Μίκαελ Ρέσκε.

Η πρώτη κουβέντα ανάμεσα στους δύο παράγοντες έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο και οι επαφές συνεχίζονται κανονικά μέχρι και σήμερα.

Προτεραιότητα για την ΑΕΚ είναι η συνεργασία σε ποδοσφαιρικά πλαίσια, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ανταλλαγής απόψεων και σε θέματα που αφορούν την τεχνογνωσία.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.