«Μόνο εμείς τα κάνουμε αυτά»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Έντονη κριτική άσκησε στον εαυτό του, αλλά και στους συμπαίκτες του, ο Κλάους Αθανασιάδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό με 2-1.

Αρχικά τόνισε πως μόνο έντεκα παίκτες υπήρχαν στο γήπεδο στο συγκεκριμένο ματς και αυτοί ήταν οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», ενώ ανέφερε πως αυτά που δουλεύουν στην προπόνηση δεν τα κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. «Δεν κάνουμε απολύτως τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για την αναμέτρηση:

«Η άποψή μου είναι ότι κατεβήκαν μόνο οι 11 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, εμείς προσωπικά δεν κατεβήκαμε σ” αυτό το παιχνίδι, δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά είχα δηλώσει και πριν το παιχνίδι ότι αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται με δύναμη και με πάθος, εμείς πιστεύω ότι σ” αυτό το παιχνίδι δεν το είχαμε αυτό κι όταν δεν το” χεις σ” ένα ντέρμπι, δεν έχεις πάθος, δεν παίζεις με δύναμη, σίγουρα έρχονται αυτά τα αποτελέσματα.
Αν δε συγκεντρωθούμε, αν δε συνέλθουμε κι αν δε σοβαρευτούμε σ” αυτά, στα επόμενα παιχνίδια πιστεύω θα έρθουν κι άλλες τέτοιες σφαλιάρες. Oταν χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι τα λόγια είναι περιττά, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, πρέπει να κάτσουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και να τα βάλουμε κάτω και στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο».

Για τα σχέδια του ΠΑΟΚ που καταρρέουν μέσα σε δευτερόλεπτα:

«Αυτά μόνο πιστεύω, μόνο εμείς τα κάνουμε, συζητάμε μια βδομάδα, 3-4 μέρες το πως πρέπει να παρουσιαστούμε σ” ένα τέτοιο παιχνίδι, μπαίνουμε μες στον αγωνιστικό χώρο και δεν κάνουμε απολύτως τίποτα. Γι” αυτό ευθύνονται οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος, όταν δεν μπαίνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν είσαι συγκεντρωμένος 100% λογικό να χάσεις».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.