Έρχεται πρόστιμο στον Στοχ (video)

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014
Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζει προέβη σήμερα ο Χουμπ Στέφενς, καθώς εκτός προγράμματος κάλεσε τους ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, προκειμένου να τους δείξει σε βίντεο τα λάθη του χθεσινού αγώνα.
 
Όπως ήταν αναμενόμενο, μεγάλο μέρος της κουβέντας αναλώθηκε στην αντίδραση του Μίροσλαβ Στοχ, όπως την κατέγραψαν οι κάμερες. Με σαφώς μεγαλύτερη ψυχραιμία σήμερα, ο προπονητής έκανε συστάσεις σε ήπιο τόνο στον ποδοσφαιριστή και του τόνισε ότι αντιδράσεις σαν την δική του εκθέτουν συνολικά την ομάδα.
 
Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής ζήτησε συγγνώμη από τον Στέφενς αλλά και τους συμπαίκτες του, αντιλαμβανόμενος το λάθος του, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η έκφρασή του δεν ειπώθηκε για να προσβάλλει τον προπονητή, αλλά ως αντίδραση για την δυσκολία συνεννόησης σ´ εκείνη τη φάση του αγώνα.
 
Ο Στοχ θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο βάσει εσωτερικού κανονισμού της ομάδας κι από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του προπονητή αν θα επιβάλλει και αγωνιστική τιμωρία, με το θέμα πάντως να θεωρείται λήξαν μετά την κουβέντα των δυο ανδρών.

Το video με τα ''γαλλικά'' του Στοχ...
Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.