Επιστρέφει στο τοπικό ο Ατματζίδης

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο, αλλά άκρως αληθινό. Ο Ηλίας Ατματζίδης, πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος, αποφάσισε στα 43 του χρόνια να ξαναβάλει τα γάντια και να επιστρέψει στα γήπεδα, για λογαριασμό ομάδας του Ηρακλείου,που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για την Ομόνοια NOVA Aπολυμαντική, η οποία συμμετέχει στην Β1 ΕΠΣΗ. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε την Τρίτη και μάλιστα το δελτίο του Ατματζίδη κατατέθηκε και στην ΕΠΣΗ, για να έχει δικαίωμα συμμετοχής απο το επόμενο κι'όλας  ματς!

Ο Ατματζίδης θα αγωνίζεται στα παιχνίδια της Ομόνοιας και θα έχει την ευκαιρία να τα λέει μερικές μέρες απο κοντά με καλούς του φίλους απο την ομάδα, με πρώτο και καλύτερο τον Μανόλη Τζανακάκη, μέλος του Δ.Σ. της Ομόνοιας και βασικού χορηγού της ομάδας, ο οποίος μεσολάβησε για να γινει η μεταγραφή. Τους δυο άνδρες συνδέει η φιλία για την ΑΕΚ και ο Ατματζίδης δέχθηκε την πρόταση να ξαναφορέσει στα 43 του χρόνια τα γάντια για λογαριασμό της Ομόνοιας! Αυτή είναι σίγουρα μια απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει στην ιστορία του Ηρακλειώτικου τοπικού ποδοσφαίρου...

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.