Εύκολα η ΑΕΚ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε μετά από πολύ καιρό η ΑΕΚ, η οποία δεν κουράστηκε ιδιαίτερα να επικρατήσει και του Περαμαϊκού με 3-0. Η Ένωση δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο και να συνεχίσει την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Έτσι η 13η αγωνιστική δεν αποδείχτηκε γρουσούζικη, ενώ οι παίκτες του Δέλλα έδειξαν πως σταδιακά έχουν ξεπεράσει το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που τους έβαλε σε περιπέτειες το τελευταίο διάστημα.

Έχοντας μάθει από τα παθήματά της η ΑΕΚ προσπάθησε να καθαρίσει από νωρίς στην επανάληψη. Μόλις στο 48′ ο Ανάκογλου έκανε το 2-0 αξιοποιώντας την ασίστ του Πλατέλλα. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Ντακόλ που πλάσαρε μετά την πάσα του Κορδέρο. Ενδιάμεσα είχαν χαθεί και άλλες ευκαιρίες από τον Μπρέσεβιτς αλλά και τον Ανάκογλου, αλλά ούτως ή άλλως το παιχνίδι είχε κριθεί.

ΓΚΟΛ: 35ʼ Μώτος (αυτ), 48ʼ Ανάκογλου, 68ʼ Ντακόλ

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Σταθάκης (5ʼ Αργυρίου) (46ʼ Ντακόλ), Τσιρίλο, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ρόβας, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Γροντής (78ʼ Τσεβάς), Μπρέσεβιτς

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μώτος, Λαπατάς, Καραγιάννης, Μπάλας, Γεωργιάδης, Ερρίκος, Λαμπρινάτος (69ʼ Ιατρού), Χατζηγιαννάκος, Ντούλιας (54ʼ Σεβάι), Ανδριανόπουλος (17ʼ Καμαριάρης), Βεστάκης

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.