«Αν γυρίσω, η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013

Συνέντευξη στη NOVA παραχώρησε ο διεθνής αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο νέο ξεκίνημα που κάνει με την φανέλα της περσινή φιναλίστ του Champions League, αλλά και στο τι θα έκανε σε περίπτωση επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ο «Πάπα» τόνισε πως τον πρώτο λόγο τον έχει η ΑΕΚ σε σχετική ερώτηση που του έγινε, κάτι άλλωστε που έχει πει και στο παρελθόν.

«Ξεκίνησα από την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που έκανα τα πρώτα μου μεγάλα ποδοσφαιρικά βήματα. Όταν γυρίσω Ελλάδα, η ΑΕΚ θα έχει την πρώτη επιλογή, όπως είχα πει και στο παρελθόν.

Εφόσον δεν τα βρούμε για κάποιο λόγο με την ΑΕΚ ή, φυσικά, η ΑΕΚ δεν έχει στο μυαλό της τον Σωκράτη, τότε και μόνο τότε θα κοιτάξω το μέλλον μου σε κάποια άλλη ομάδα», τόνισε ο Παπασταθόπουλος και μετά μίλησε για την Εθνική:

«Και εγώ, αλλά και τα άλλα τα παιδιά, το έχουν και έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι θέλουμε να είμαστε στη Βραζιλιά. Ανάλογα με αυτό που έχει δείξει η Εθνική τα τελευταία 10 χρόνια, έχουμε την εμπειρία για να είμαστε εκεί».

Από τη συνέντευξη δεν γινόταν να απουσιάσει η αναφορά και στην Μπορούσια Ντόρτμουντ: «Η Ντόρτμουντ ήταν μία επιλογή που ήθελα πολύ το καλοκαίρι, αν και είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες. Είναι το δεύτερο μεγάλο βήμα για μένα, μετά τη Βρέμη, που πήγα εκεί από τη Μίλαν. Βρίσκομαι σε μία καλή ηλικία, έχω εμπειρία και βρίσκομαι σε μία ομάδα που ήθελα και ήθελε κι αυτή να με αποκτήσει».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.