Για το νέο ξεκίνημα η ΑΕΚ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΕΚ ξεκινάει την αντεπίθεσή της από τη Φυλή όπου θα φιλοξενηθεί από τον Μανδραϊκό με μοναδικό στόχο φυσικά να αποφύγει τις δυσάρεστες εκπλήξεις και να στείλει μήνυμα ανωτερότητας.

Σε νέα εποχή μπαίνει η ΑΕΚ η οποία θα προσπαθήσει από τη Γ' Εθνική να δείξει τις διαθέσεις της για το μέλλον που σύμφωνα με τα όσα πηγάζουν από το σύλλογο ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα.

Ωστόσο θα πρέπει να κάνει υπομονή τουλάχιστον δύο χρόνια για αυτό. Η προσπάθειά της, ξεκινάει από τη Φυλή, εκεί όπου για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου θα φιλοξενηθεί από τον Μανδραϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα δείξει από νωρίς πως είναι ανώτερη των υπολοίπων ομάδων.

Ο τεχνικός της ομάδας της Μάνδρας, Κυριάκος Μίχας δεν θα έχει σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει, καθώς κανονικά υπολογίζονται οι Καλογρίδης και Βασιλείου που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που είχαν. Μοναδική απουσία, θα είναι αυτή του Λελούδα που δεν επηρεάζει τα πλάνα του.

Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει σημαντικά προβλήματα που να επηρεάζουν τα πλάνα του. Εκτός είναι ο Μιχάλης Παυλής που δεν θεωρείται βασικό στέλεχος, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Χριστόφορο Ντούμπερετ και Τρύφωνα Καζβιρόπουλο.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Βούρας, Καραγκιολίδης, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Σταθάκης, Πεταυράκης, Πλατέλλας,Κορδέρο, Ανάκογλου, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Ράμα, Τσεβάς, Παληαρούτας, Τσούπρος, Γροντής, Αργυρίου και Τζανετόπουλος.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.