«Ήταν όνειρο να επιστρέψω στην ΑΕΚ»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Ο Ιταλός αμυντικός Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA για την μετακίνηση του στην ΑΕΚ.

Δήλωσε ότι είναι τιμή για τον ίδιο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ και χαρακτήρισε υπέροχα τα χρόνια που αγωνίστηκε στην "Ένωση". Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός αμυντικός στη NOVA:

"Όταν έφυγα απ' την ΑΕΚ πάντα είχα στο μυαλό μου ότι κάποια μέρα, αν όλα πήγαιναν καλά, θα γινόταν πραγματικότητα το όνειρό μου να επιστρέψω. Σήμερα μπορώ να πω ότι το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα γι αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος.
Για μένα η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και αυτή τη στιγμή αρχίζει απ' το μηδέν. Όλοι είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικός για εμάς και θα πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε για να πετύχει η ομάδα.

Για μένα είναι πολύ τιμητικό το γεγονός ότι η ομάδα, ο πρόεδρος, ο προπονητής και όλοι οι υπόλοιποι, μου έδωσαν την ευκαιρία και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού φόρεσα τη φανέλα της ομάδας και είχα υπέροχα χρόνια.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι θα περάσω ξανά όμορφα χρόνια με αυτή τη φανέλα. Σίγουρα πιστεύω ότι τίποτα δε θα είναι εύκολο και όλοι πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας, αφού στη ζωή τίποτα δεν είναι εύκολο. Όλοι πρέπει να είμαστε πολύ "δυνατοί", επειδή ναι μεν είμαστε η ΑΕΚ, αλλά πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε "πεινασμένοι" για να πετύχουμε το στόχο μας".

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.