«Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Όνειρο χαρακτήρισε την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

«Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Σάλκε. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Το δεύτερο ματς είναι πολύ δύσκολο και αυτό που τώρα λέμε είναι πως πραγματικά ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Για τη διαφορετική εικόνα του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα: «Ενώ ξεκινήσαμε καλά, μετά το 15' γυρίσαμε πίσω. Υποσυνείδητα έγινε και μάλλον οφείλεται στο ότι έπρεπε να διαφυλάξουμε εκείνο το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα κάναμε εντός γηπέδου και ένα λάθος τακτικής το οποίο γνωρίζουμε μεταξύ μας. Αυτό διορθώθηκε με όσα μας είπε ο προπονητής στα αποδυτήρια. Τα εφαρμόσαμε σωστά και στην επανάληψη ήμασταν σαφώς καλύτεροι».

Για το αν αποτελεί «οδηγό» ενόψει Τούμπας το β' ημίχρονο: «Ό,τι και αν έγινε, στο δεύτερο ματς πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι. Αυτό πρέπει να γίνει και στα 90 λεπτά. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Όλα αυτά θα βοηθήσουν...».

Σχετικά με το γκολ στη Γερμανία: «Στο δεύτερο ημίχρονο πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο και πιστεύαμε στην επιτυχία. Είναι σημαντικό κι ευτυχώς που το πετύχαμε μέσα στο δικό τους γήπεδο».

Για τα διπλά ματς που θα κληθεί να δίνει ο ΠΑΟΚ μέσα στην εβδομάδα: «Καταρχάς το έχουμε ξανακάνει και άλλες φορές πρόπερσι και παλιότερα. Είναι δεδομένο ότι και φέτος θα παίξουμε άλλα έξι ματς μέχρι τον Δεκέμβριο, ανεξάρτητα από τξη διοργάνωση. Όπως και να έχει, εί0μαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε μεγάλη προσοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού μέσα από αυτό θα εξασφαλίσουμε συμμετοχή και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν έχει σημασία τι έγινε μέχρι τώρα και αν έπαιξε με άλλη ομάδα στη διοργάνωση. Για μένα είναι όνειρο μεγάλο να βρεθώ με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League. Το θέλω πολύ και πραγματικά ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.