«Θα τα δώσουμε όλα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

Ο Μιγκέλ Βίτορ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας, τόνισε πως οι φίλαθλοι θα δουν τους παίκτες να δίνουν όλα στο γήπεδο, ενώ θα παλέψουν και για τον τίτλο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βίτορ στην κάμερα της Nova:

Για το πρωτάθλημα και την πρεμιέρα: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει να δει μία ομάδα που θα τα δώσει όλα στο γήπεδο. Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα έχουμε κόσμο και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να περιμένει μία ομάδα που από εδώ και στο εξής, παιχνίδι με παιχνίδι και προπόνηση με την προπόνηση θα βελτιώνεται γιατί αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Για τις μετεγγραφές του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα θα δούμε καλύτερα πράγματα από ό, τι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και οι καινούριοι παίκτες θα μας βοηθήσουν αλλά και ο καθένας από εμάς θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό γιατί όπως σας είπα ήδη βελτιωνόμαστε μέρα με την ημέρα, προπόνηση με την προπόνηση, παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για το πώς περιμένει ο ίδιος, προσωπικά, την πρώτη του διοργάνωση Πρωταθλήματος στην Ελλάδα: «Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσει. Πιστεύω ότι μπορούμε και σίγουρα θα παλέψουμε για τον τίτλο. Θα κερδίσουμε παιχνίδια και αν τα δώσουμε όλα πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε πραγματικοί διεκδικητές του τίτλου».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.