Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Μέταλιστ, περιμένει ο ΠΑΟΚ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε ότι η Μέταλιστ αποβάλλεται από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη σεζόν 2013 – 2014, ωστόσο οι Ουκρανοί μπορούν να κάνουν έφεση. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη περιμένει!

Η ανακοίνωση της UEFA αναφέρει:

«Μετά την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε στη Μέταλιστ Χάρκιβ για παράβαση των άρθρων2.04, 2.05 και 2.10 των κανονισμών της UEFA για το Champions League 2013-2014, που αφορούν τα κριτήρια συμμετοχής στις διοργανώσεις της UEFA, η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA αποφάσισε την απόφασή της σχετικά με τον ουκρανικό σύλλογο.

Η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA ανέλυσε προσεκτικά τα έγγραφα και τις θέσεις που προσκόμισε ο σύλλογος, όπως και τα έγγραφα και τις θέσεις που προσκόμισε ο Πειθαρχικός Επιθεωρητής της UEFA, και πήρε ττηςκάτωθι αποφάσεις:

Η Μέταλιστ Χάρκιβ αποκλείεται από τις διοργανώσεις της UEFA για την περίοδο 2013-2014

Ο σύλλογος έχει την δυνατότητα να κάνει έφεση κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της UEFA στο Ανώτατο Διαιτητική Αθλητικό Δικαστήριο (CAS)

Παράλληλα, έκτακτη επιτροπή της UEFA – η οποία αποτελείται από πέντε μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA – θα έχει συνεδρίαση αργότερα σήμερα για να αποφασίσει για τις συνέπειες της απόφασης στη διοργάνωση».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.