«Αναμένω την ΑΕΚ»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Ο Μπρούνο Τσιρίλο με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι είναι σε επαφή με την ΑΕΚ για να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά ακόμα δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα μπορεί να φορέσει εκ νέου τα «κιτρινόμαυρα».

Ο Ιταλός αμυντικός τόνισε ότι έχει μιλήσει με την ομάδα και έχουν συμφωνήσει σε όλα, απλά πρέπει να περιμένουν να μάθουν ποιοι θα είναι οι κανόνες στην κατηγορία και αν θα μπορεί να παίξει.

«Η ΑΕΚ ρυθμίζει τις λεπτομέρειες συμμετοχής στην τρίτη κατηγορία μετά την πτώχευσή της. Όσον αφορά εμένα, ανέκαθεν έλεγα από τη στιγμή που έφυγα από την ομάδα πως θα ήθελα να επιστρέψω. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία η θητεία μου σε αυτή. Έχω μιλήσει με την ΑΕΚ και υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή μου, αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι κανονισμοί που θα υπάρχουν στην κατηγορία. Έτσι είμαι στην αναμονή», δήλωσε ο 36χρονος αμυντικός, και συνέχισε αναφερόμενος στον υποβιβασμό του συλλόγου:

«Είναι ένας επιπλέον λόγος για μένα να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν νέα για πιθανή επιστροφή μου, ο κόσμος στην Αθήνα με σταματά στο δρόμο και μου λέει να επιστρέψω. Αυτό με κάνει περήφανο. Ακόμη όμως δεν ξέρω τι θα γίνει και απλώς περιμένω. Δεν με ενοχλεί πάντως το να παίξω στην τρίτη κατηγορία. Έκανα το ίδιο και στη Γαλλία με τη Μετζ για έξι μήνες και μου προτάθηκε ανανέωση. Όμως ήθελα να επιστρέψω στην Αθήνα, όπου είναι η οικογένειά μου», ανέφερε.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.