«Πρέπει ν’ ανεβάσουμε την ΑΕΚ»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 27 Μαϊος 2013

Το συναίσθημα ήταν ο κύριος λόγος που οδήγησε τον Τάσο Τσουμάγκα στην απόφαση να παραμείνει στην ΑΕΚ, με τον ίδιο να τονίζει πως πρέπει να ανεβάσουν ξανά στην Super League τον σύλλογο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Τσουμάγκας στον NovaΣΠΟΡ FM:

Για την παραμονή του στην ΑΕΚ: «Θα υπήρχε σίγουρα επόμενη μέρα, γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Γι' αυτό αποφάσισα, εξάλλου, να μείνω, λόγω της μεγάλης προοπτικής που υπάρχει. Συζητήσαμε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο -ούτως ή άλλως έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους ανθρώπους της επόμενης μέρας και υπέγραψα».

Για τους λόγους που πήρε την απόφαση: «Έβαλα πολύ συναίσθημα. Όπως και όταν γύρισα από το εξωτερικό για να παίξω στην ΑΕΚ, δεν σκέφτηκα ούτε χρήματα, ούτε τίποτα άλλο. Κάναμε την προσπάθεια μας με τα υπόλοιπα παιδιά, δεν τα καταφέραμε και νομίζω ότι εμείς πρέπει πάλι ν' ανεβάσουμε την ομάδα».

Για το αν ήταν καλύτερα τελικά που έπεσε η ΑΕΚ: «Δεν θέλω να πω αν χρειαζόταν να πέσουμε κατηγορία. Έτσι όπως εξελίχθηκαν όμως τα πράγματα, ίσως να ήταν μια λύση για τον σύλλογο».

Για την «περιπέτεια» στις μικρότερες κατηγορίες: «Προσπαθώ να το φανταστώ, να σκεφτώ πώς θα είναι. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε, θα παίξουμε την μπάλα μας και με τον κόσμο μαζί μας, νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το αν θα μείνουν κι άλλοι συμπαίκτες του: «Δεν έχω συζητήσει με πολλά παιδιά και δεν ξέρω τι επαφές έχουν γίνει από την ομάδα μαζί τους. Μακάρι όλοι αυτοί που θα είναι στα πλάνα για την επόμενη σεζόν να δεχτούν και να είμαστε και πάλι όλοι μαζί».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.