«Μόνη λύση ο Μελισσανίδης»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 09 Μαϊος 2013

Τον Δημήτρη Μελισσανίδη βλέπει ως μοναδική λύση της ΑΕΚ για να μπορέσει να βγει από το αδιέξοδο ο Μάκης Κασνακίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 :

Για την Γ.Σ. των «Supporters» την επόμενη εβδομάδα:

«Επίσημη τοποθέτηση δεν μπορεί να υπάρξει μέχρι να γίνει η Γ.Σ. των Supporters. Προσωπική μου γνώμη και την έχω πει, είναι ότι η Β' Εθνική με τις καταστάσεις που υπάρχουν δεν είναι λύση. Μέχρι τότε θα έχουμε συζητήσει με όλα τα μέλη για να ξέρουμε πως θα είναι η κατάσταση για να μπορούμε να προτείνουμε μία λύση για το καλό της ΑΕΚ».

Για το κλίμα στο εσωτερικό των μελών των Supporters:

«Αυτό που θέλουν όλοι, και για αυτό μπήκαν πριν από δύο χρόνια, είναι να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ. Για μένα λύση είναι εκείνη του Μελισσανίδη. Στην Ελλάδα δεν δουλεύει κάποιο άλλο σχήμα, εκτός από έναν δυνατό μέτοχο που θα έχει τη δύναμη να προχωρήσει μία ομάδα. Η πολυμετοχικότητα και οι λαϊκές βάσεις δεν δουλεύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το ποσοστό που κατέχουν οι Supporters:

«Με τις αυξήσεις που έγιναν πρέπει να έχουν γύρω στο 30% (δηλαδή είναι δεύτεροι μετά τον Νίκο Νοτιά)».

Για το αν έχουν επικοινωνήσει με τον Νίκο Νοτιά:

«Προσωπικά έχω μιλήσει με τον κ. Νοτιά. Και εκείνος θέλει να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ».

Για τις προθέσεις του Χιώτη εφοπλιστή:

«Η λύση δεν είναι να κάνουμε μπαλώματα για να κρατήσουμε την ομάδα. Ό,τι μπορούσαμε το έχουμε κάνει. Και τον κ. Νοτιά τον ενδιαφέρει να υπάρξει μία τελική βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ. Πρέπει να γίνει το γήπεδο για να μπορέσει η ΑΕΚ να σταθεί στα πόδια της. Δεν έχω ακούσει ότι σκοπεύει να διατηρήσει μόνος του ζωντανή την ομάδα. Για μένα πρέπει όλοι να ενωθούμε για να βρεθεί η καλύτερη λύση για την ομάδα. Για μένα η καλύτερη λύση είναι ένας μέτοχος μαζί με μία ομάδα συμπαικτών».

Για τον αν έχει έρθει σε επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Θα μιλήσουμε μαζί του πριν από την Γ. Σ.. Δεν ξέρω αν θα είναι ραντεβού ή τηλεφωνική επικοινωνία. Πάντως, θα μιλήσουμε μαζί του».

Για το αν προτίθενται να δώσουν τις μετοχές τους στην Ερασιτεχνική:

«Εφόσον παρθεί μία απόφαση, θα απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών. Οι Supporters δεν είχαν την επιθυμία να έχουν τις μετοχές της ΑΕΚ. Απλώς θέλαμε να βοηθήσουμε. Είχαμε παρατηρήσει πως από το 2007 οι μέτοχοι δεν ήθελαν να βάλουν χρήματα και σκεφτήκαμε μέσω του κόσμου να βάλουμε εμείς ένα ποσό. Μόνο τον ενάμιση χρόνο μπήκαν 900.000 ευρώ από εμάς. Από το 2007 ήταν πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Για κάθε Supporter ήταν 30€ η συνδρομή. Αν βάλετε μόνο τις συνδρομές είναι κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο».

Για το αν θα τεθεί θέμα πτώχευσης της ομάδας στη Γ.Σ. των Supporters:

«Δεν νομίζω να τεθεί τέτοιο θέμα. Όπως μου έχουν εξηγήσει οι νομικοί, δεν μπορούμε να προσθέσουμε για αργότερα στα θέματα προς συζήτηση έναν τέτοιο ζήτημα γιατί μπορεί ένας μέτοχος να πει πως δεν έχει ενημερωθεί για αυτό το θέμα. Οι αποφάσεις θα παρθούν τώρα»

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.