«Αν ήθελα είχα την ΑΕΚ»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Ο ιδιοκτήτης του Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, τόνισε πως αν ήθελε θα μπορούσε να πάρει την ΑΕΚ, όμως ως οπαδός του Απόλλωνα δεν πέρασε καν από το μυαλό του
"Είναι πολύ λογικό να εγείρονται τέτοια θέματα στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Το κατανοώ. Κοιτάξτε όμως, παιδιά, εγώ δεν είμαι παράγοντας, αλλά οπαδός.

Για να καταλάβετε, πολλές φορές λέω πράγματα που δεν έπρεπε να τα λέω. Και αυτό γιατί έχω πιο πολύ οπαδιλίκι μέσα μου", είπε αρχικά στον Arena 89,4 FM και συνέχισε:

"Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που πηδάνε από ομάδα σε ομάδα, ας μην μπούμε σε ονόματα. Εγώ είμαι γέννημα-θρέμμα Απολλωνιστής. Έχω ζήσει χαρές και απίθανες στιγμές με αυτή την ομάδα και από τη στιγμή που είχα τη δυνατότητα να τη βοηθήσω, το θεώρησα χρέος μου και υποχρέωσή μου".

Για το ενδεχόμενο να πάρει την ΑΕΚ, είπε: "Αν, λοιπόν, αυτός ήταν ο σκοπός μου, να πάρω την ΑΕΚ, θα ήμουν βλάκας να το έκανα με αυτό τον τρόπο (σ.σ.: ΑΦΜ).
Γιατί να μην την έπαιρνα πιο εύκολα με τόσες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που έχουν γίνει; Με όλα αυτά τα λεφτά που έχω ξοδέψει στον Απόλλωνα θα μπορούσα να πάρω την ΑΕΚ, αλλά δεν διανοήθηκα ποτέ κάτι τέτοιο".

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.