«Γ' Εθνική τώρα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στην Γ' Εθνική για να διαγραφούν τα χρέη, ζήτησε ο οργανωμένος σύνδεσμος «Defenders».

Παράλληλα, οι οπαδοί της «Ένωσης» έριξαν τα... πυρά τους στους διοικούντες την ΠΑΕ (νυν και πρώην), αλλά και σε μερίδα οπαδών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενωσίτες εσείς που πραγματικά αγαπάτε την ΑΕΚ μην κλαίτε για ότι έγινε. Αυτό που έγινε όσο και αν πονάει όσο και να μην το χωράει το μυαλό μας ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου.

Ενός θανάτου που οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια με τις ενέργειές τους τα τελευταία χρόνια σάπιοι και ανίκανοι διοικούντες και οι γνωστοί σάπιοι οπαδοί.

Η λύση είναι μονόδρομος, Γ' Εθνική τώρα, διαγραφή των χρεών και όλοι αυτοί που διοίκησαν τα τελευταία χρόνια στη φυλακή προς γνώση και συμμόρφωση των επόμενων.

Ναι Ενωσίτες στη ΦΥΛΑΚΗ, η ΑΕΚ πλήρωσε, ώρα να πληρώσουν και αυτοί. Αυτοί που διαχειρίστηκαν εκατομμύρια, έκαναν ένα απίστευτο πάρτυ, άλλοι με μεταγραφές και μανατζαραίους, άλλοι με τα εισιτήρια, άλλοι με την μεγάλη ζωή, όλοι αυτοί εγκατέλειψαν την ΑΕΚ και την άφησαν να παίζει άφραγκη και με αμούστακα παιδιά.

Κανείς από όλους αυτούς δεν θα πρέπει να ξαναπεράσει το κατώφλι της ΑΕΚ. Θα πρέπει να μπουν στη μαύρη λίστα της Ιστορίας αυτής της ομάδας.

Όλοι εμείς που αγαπάμε αγνά αυτήν την ομάδα θα πρέπει από αύριο κιόλας να σταθούμε δίπλα της όπου και να παίζει γιατί απλά είναι η ΑΕΚ η δική μας ΑΕΚ.

ΕΝΩΣΙΤΕΣ όχι δάκρυα, ΨΗΛΑ το κεφάλι ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ πρέπει να πετάξει και πάλι ψηλά.

Σ.Φ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 DEFENDERS

Eσπερίδων 95 Καλλιθέα».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.