«Τα πάντα για το Κύπελλο»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Την επιθυμία να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο εξέφρασε ο Λίνο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Sportday».

Ο Βραζιλιάνος, επίσης αναφέρθηκε στον στόχο του Κυπέλλου, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

Για το κύπελλο:

«Το θέλουμε όλοι πολύ. Είμαστε κοντά. Είμαι 4,5 χρόνια στην ομάδα και έχω άλλη μια ευκαιρία. Έπειτα από αυτό που πάθαμε πέρσι με τον Ατρόμητο μάθαμε πολλά. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το Κύπελλο».

Για τον αγώνα με την Βέροια:

«Μου δείχνουν όλοι ότι αναγνωρίζουν όσα προσφέρω. Μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και το ότι τρέχω πολύ έχει να κάνει με τον τύπο μου αλλά και τις απαιτήσεις μιας θέσης».

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης συμβολαίου:

«Θα είμαι χαρούμενος αν ο ΠΑΟΚ με χρειαστεί και για έναν ακόμη χρόνο. Όταν έρθει η στιγμή θα το συζητήσουμε. Τώρα πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση για το Κύπελλο και τα πλέι-οφ».

Για την αποχώρηση του Γκαρσία και την απουσία του από τα αποδυτήρια:

«Τώρα μιλάμε λιγότερο. Εκείνα απλά ξεκουράζεται. Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και σπουδαίος χαρακτήρας. Στα αποδυτήρια είμαστε στεναχωρημένοι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλοι έρχονται και άλλοι φεύγουν. Μας άρεσε που ήμασταν μαζί αλλά τώρα εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τη λειτουργία της ομάδας μετά τον Σαββίδη

«Η παρουσία του Σαββίδη μας έδωσε σιγουριά. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε και δύσκολες στιγμές αλλά τώρα όλα είναι καλύτερα».

Τι κρατάει από όλα όσα τους έχει πει ο Σαββίδης:

«Μας λέει αρκετά και κυρίως κρατάω ότι θα είναι συνέχεια δίπλα μας και ότι από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δυνατός».

Τι λείπει από τον ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό:

«Έχουν καλούς παίκτες και σύνολο. Μπορούμε κι εμείς να τους φτάσουμε και να ξεπεράσουμε. Ξέρει ο επενδυτής αλλά και ο προπονητής τι πρέπει να κάνουν».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.