Προχωράει το «κιτρινόμαυρο» deal

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο στην ΑΕΚ, αφού ο Δημήτρης Βιντιάδης φέρεται να συμφώνησε με την εταιρεία του Κιθ Χάρις. Έρχεται στην Ελλάδα σύντομα ο τελευταίος!

Η ΑΕΚ βρίσκεται στα όριά της και η μοναδική λύση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο προέρχεται από τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας βρίσκεται στην Ελλάδα από την Πέμπτη το βράδυ από την Αγγλία, όπου είχε πολυήμερες επαφές με τον Κιθ Χάρις και τους συνεργάτες του, και τα μηνύματα που προκύπτουν από το περιβάλλον του είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο 32χρονος άνδρας είχε επικοινωνία με Πέτρο Παππά, τον Δημήτρη Χατζηχρήστο αλλά και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Ηλία Μπρουσιανό.

Εκείνο που τους είπε είναι πως «τρέχουμε για το deal» και τους ενημέρωσε για τις συναντήσει που είχε και τις εξελίξεις που αρχίζουν να έχουν αποτελέσματα στη διοικητή κατάσταση της Ένωσης.

Ο Βιντιάδης φέρεται να εξασφάλισε προφορική συμφωνία με την επενδυτική εταιρεία του Κιθ Χάρις ακόμα και για το ποσό που σε πρώτη φάση θα μπει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, θα φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι να επικυρωθεί και εγγράφως αυτή η συμφωνία, κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Μάλιστα, ο Χάρις θα έχει τον ρόλο του συμβούλου στο νέο Δ.Σ του «Δικεφάλου» και είναι πιθανό να έρθει στην Ελλάδα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Το επόμενο δεκαήμερο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για τα διοικητικά θέματα της ΑΕΚ και μέσα σε αυτό το διάστημα πρέπει να υπάρξει και η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Δημήτρη Βιντιάδη με τον Πέτρο Παππά, με την ελπίδα όλων να βρίσκεται σε αυτό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Από το στενό περιβάλλον του Βιντιάδη διαρρέεται πως αυτό μπορεί να γίνει μέσα στην εβδομάδα, αφού ήδη έχει επικοινωνήσει με τον κ. Παππά και πλέον εκείνο που απομένει είναι οι δύο άνδρες να τα πουν από κοντά.

Από τη στιγμή που το πλάνο που θα παρουσιάσει είναι ολοκληρωμένο, τότε θα πρέπει να θεωρείται πιθανό να δώσει το παρών και ο Μελισσανίδης, μια και είναι κάτι που είχε αφήσει ορθάνοιχτο και στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους.

sport-fm.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.