«Προτεραιότητα το ματς»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο αρχηγός της «Ένωσης», Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, τόνισε μέσα από δηλώσεις του πως αυτό που προέχει για την ΑΕΚ είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό και εκεί πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους, ενώ τα προβλήματα θα λυθούν μετά από το ντέρμπι.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στον «NovaΣΠΟΡ FM»:

Για το έγινε χθες: «Χθες κάναμε μια συζήτηση στα αποδυτήρια και καταφέραμε να κρατήσουμε τους τόνους χαμηλούς γιατί έχουμε ένα σημαντικό ματς να δώσουμε την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό έχει προτεραιότητα. Τα προβλήματα μπορούμε να τα λύσουμε κι αργότερα».

Για το τι φταίει και για το πώς θα μπορεί να λυθεί: «Έχει τύχει σε αυτή τη χρονιά να έχουμε αρκετά νέα παιδιά και ζουν αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες είναι πρωτόγνωρες και για τους περισσότερους από εμάς. Προσπαθούμε εμείς οι μεγαλύτεροι να δίνουμε οδηγίες και να τους λέμε ποιο είναι το σωστό, σύμφωνα με τις εμπειρίες μας, και να λύνουμε τις όποιες παρεξηγήσεις».

Για το αν το χθεσινό επεισόδιο μπορεί να επηρεάσει την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ: «Στην ΑΕΚ έχουμε μάθει σε τέτοιες καταστάσεις από την αρχή της χρονιάς και έχουμε αποκτήσει εμπειρία. Έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα. Κάνουμε σωστή αγωνιστική προετοιμασία και θα είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι».

Για όσα ακούγονται για το διοικητικό κομμάτι της ΑΕΚ: «Μόνο να ελπίζουμε, μπορούμε. Κατά κάποιον τρόπο, έχουμε «μουδιάσει» με την κατάσταση αυτή που υπάρχει και δεν μπορούμε να πιστέψουμε σε τίποτα. Το μόνο που μας απομένει είναι να ελπίζουμε. Ευτυχώς που έχουμε και τον κόσμο που μας στηρίζει».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.