«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013

Ο Παύλος Μητρόπουλος με δηλώσεις του στον Nova Σπορ FM τόνισε ότι θέλει η ΑΕΚ να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στην βαθμολογία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου της Ένωσης:

«Υπήρχε μια αμφισβήτηση προς το πρόσωπο των παικτών και κάποιοι έλεγαν πως η ομάδα μπορεί να πέσει. Τώρα βλέπουμε την ΑΕΚ με μια διαφορά ασφαλείας κι αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση. Είναι ένα συναίσθημα που έχει δημιουργηθεί από μόνο του. Εμείς οι ίδιοι το έχουμε βγάλει προς τον κόσμο κι αν πούμε πως κοιτάμε προς τα κάτω είναι ψέματα. Όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμη» τόνισε ο νεαρός άσος και μίλησε ακόμα για:

Το αγωνιστικό «κράμα» της ομάδας: «Η ΑΕΚ έχει ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών. Μέσα στο παιχνίδι, στις δύσκολες στιγμές, πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις από έμπειρους παίκτες, όπως ο Γκερέιρο ή ο Πετρόπουλος. Εμείς όλοι μας μαθαίνουμε ακόμη δίπλα τους».

Τις χαμένες ευκαιρίες: «Όταν κερδίζουμε στην Ελλάδα δεν δίνουμε σημασία στο παιχνίδι. Ο κόουτς στάθηκε σε ένα σημαντικό γεγονός: παρότι κερδίσαμε, χάσαμε πάλι πολλές ευκαιρίες. Το καλό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες, αλλά πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες να τις τελειώνουμε καλύτερα».

Την οπισθοχώρηση στο τελευταίο κομμάτι του ματς με τον Πανιώνιο: «Δεν υπάρχει έλλειψη φυσικής κατάστασης, όμως είναι λογικό να έρθει η κούραση όταν αρκετοί παίκτες έχουν συνεχόμενα ματς. Είχαμε χάσει πολλές ευκαιρίες και μετά υπήρχε το άγχος μήπως τιμωρηθούμε γι' αυτό. Έτσι οπισθοχωρήσαμε στο τέλος της αναμέτρησης».

Τη χρησιμοποίησή του ως μοναδικού «κόφτη»: «Με βολεύει πολύ αυτή η θέση. Είναι η αγαπημένη μου θέση. Νομίζω ότι το σύστημα αυτό, ο ρόμβος, βοήθησε στην αναγέννηση της ΑΕΚ. Την Κυριακή το αλλάξαμε μετά τον τραυματισμό του Γκερέιρο».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.