«Κερδισμένοι ΠΑΟΚ και Κατσουράνης»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Ο Φερνάντο Σάντος περίμενε με αγωνία να δει αν θα βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Κατσουράνης, καθώς τον θεωρεί βασικό κρίκο της Εθνικής ομάδας.

Η συμφωνία του διεθνούς μέσου με τον ΠΑΟΚ ικανοποίησε, όπως είναι φυσικό, τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Οι δηλώσεις του στα «Σπορ του Βορρά»:

«Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Κατσουράνη είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο τον παίκτη. Για να τον εντάξει στο δυναμικό του ο ΠΑΟΚ σημαίνει πολύ απλά ότι οι άνθρωποι του πιστεύουν πολύ στην αξία και τις δυνατότητες του παίκτη. Επιπλέον, είναι καλό και για τον Κατσουράνη, ο οποίος θα αγωνίζεται σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ξανά στο άμεσο μέλλον τη θέση του στην εθνική ομάδα. Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη της εθνικής Ελλάδας, στην οποία, όμως, πολύ απλά δεν θα έπαιζε, αν δεν είχε ενεργό παρουσία σε κάποιο σύλλογο. Συνεπώς, και μόνο αυτή η εξέλιξη, να συμφωνήσει δηλαδή με κάποια ομάδα, θα τον βοηθήσει να διεκδικήσει και πάλι τη θέση στην Εθνική» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για το τι μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά ο Κατσουράνης, ο Σάντος είπε: «Αυτή την απάντηση μπορεί να τη δώσει ο Γιώργος Δώνης, που είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κι όχι εγώ, που είμαι ο προπονητής της εθνικής. Σέβομαι τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος είναι κι ο καθ ύλην αρμόδιος για το συγκεκριμένο θέμα».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.