Προχωράει για Κατσουράνη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012

Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα είναι ιδιαιτέρως κινητική για τον ΠΑΟΚ, που έχει αποφασίσει να ενισχυθεί σημαντικά.

Ο Ιβάν Σαββίδη θέλει να δυναμώσει το ρόστερ της ομάδας και σε συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη και τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ προχωρούν το πλάνο τους.

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του αρέσουν στον Έλληνα προπονητή του ΠΑΟΚ, ενώ και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές δείχνουν διάθεση να καταλήξουν σε συμφωνία για συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Μάλιστα, φαίνεται να έχει ήδη υπάρξει ένα ραντεβού ανάμεσα στο δεξί χέρι του ισχυρού άνδρα της ομάδας και του ατζέντη του ποδοσφαιριστή και μπορεί να υπάρξει η "χρυσή τομή".

Ο "Κατσούρ" είναι αρκετά κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις από τις διαπραγματεύσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τους Σκόνδρα και Φυντανίδη να είναι δυο παίκτες που τους ξέρει καλά από τον Ατρόμητο και δεν τον αφήνουν δίολου ασυγκίνητο.

Όπως και να 'χει, είναι ειλημμένη η απόφαση για κινήσεις τον Γενάρη και η περίπτωση ενός παίκτη-κράχτη, όπως είναι ο Κατσουράνης, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.