Ρυθμίσεις με εφορία και αποπληρωμές σε πρώτο πλάνο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012

Η νέα καθυστέρηση στη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου (πάει για την επόμενη εβδομάδα) δεν φαίνεται ν' ανησυχεί τους ιθύνοντες της «Ένωσης».

Άλλωστε, η ενημέρωση που έχουν από τον Δημήτρη Βιντιάδη είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί το deal και θ' αρχίσουν να... ρέουν τα ευρώ!

Οι υποψήφιοι επενδυτές ρυθμίζουν μαζί με τους συνεργάτες τους όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν επισημοποιηθεί η συμφωνία και σηκώσουν τα μανίκια.

Μάλιστα, όπως λένε, προτεραιότητά τους είναι η ρύθμιση των χρεών προς την εφορία, μια και με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα η ΠΑΕ υποχρεούται να καταβάλλει κάθε μήνα το ποσό των 700.000 ευρώ. Στόχος τους είναι να μπουν οι οφειλές σ' ένα νέο φορονομοσχέδιο, ώστε να γίνει η αποπληρωμή τουλάχιστον σε 48 δόσεις.

Συγχρόνως θέλουν να ρυθμίσουν τις οφειλές σε πρώην παίκτες και προπονητές, έτσι ώστε η ομάδα να βγει από τη «μαύρη» λίστα της UEFA και της FIFA και να μπορεί να κινηθεί και μεταγραφικά, εάν φυσικά οι ελληνικές Αρχές άρουν τον περιορισμό στην απόκτηση παικτών άνω των 24 ετών.

Βάσει της απόφασης του καλοκαιριού, η ΑΕΚ όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν τιμωρηθεί μπορούν ν' αποκτήσουν τον Ιανουάριο μόνο έναν ποδοσφαιριστή!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.