«Αλλάζει πολλά μια νίκη»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2012

Ο πολιτογραφημένος Πολωνός μέσος της Ένωσης τόνισε πως η ομάδα του θέλει το δεύτερο «τρίποντό» της στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ υπογράμμισε πως στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αρχικά, ο Γκερέιρο τόνισε: «Μία νίκη στο ντέρμπι μπορεί να αλλάξει πολλά. Σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας και άλλωστε θα είναι η δεύτερη συνεχής νίκη για την ομάδα μας. Θέλουμε αυτό το αποτέλεσμα για να αρχίσουμε να βελτιώνουμε τη βαθμολογική μας θέση. Οι τρεις βαθμοί μπορούν να μας βγάλουν από τις χαμηλές θέσεις του πίνακα».

Στην συνέχεια, ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε: «Δουλεύουμε σκληρά και προετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι. Είναι ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει πολύ ενδιαφέρον στην Ελλάδα γιατί τίθενται αντιμέτωπες δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Κανείς παίκτης δεν θέλει να μείνει εκτός από ένα τέτοιο ματς. Μέχρι τώρα στις προπονήσεις ο κόουτς με δοκιμάζει για να παίξω βασικός. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ΑΕΚ να πάρει μία ακόμη νίκη».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.