«Μάτια» από Ιταλία για Φούντα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012

Κασέτες και ποδοσφαιρικά δείγματα του17χρονου άσου της ΑΕΚ, Ταξιάρχη Φούντα συγκεντρώνει σύμφωνα με πληροφορίες του SentraGoal η ιταλική, Ουντινέζε, η οποία, ως γνωστόν, διαθέτει ένα από τα κορυφαία συστήματα σκάουτινγκ στον κόσμο.

Η Ουντινέζε είναι αυτή τη στιγμή μία εκ των κορυφαίων ομάδων στον πλανήτη σε ό,τι αφορά στο σύστημα σκάουτινγκ. Διαθέτει ανθρώπους σχεδόν σ' όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου. Ετσι φέρεται δικός της άνθρωπος στη χώρα μας να συλλέγει πληροφορίες για τον Μεσολογγίτη άσο της «Ενωσης», Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος κάνει καλές εμφανίσεις με τους «κιτρινόμαυρους» με αποτέλεσμα να συνιστά πρόταση προς τους Ιταλούς για διερεύνηση.

Ανθρωπος των «μπιανκονέρο», λοιπόν, τσεκάρει, ήδη, τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Συλλέγει πληροφορίες βιντεοκασέτες για τον παίκτη, τις οποίες λίαν συντόμως θα αποστείλει στο Ούντινε. Εκεί αναμένεται να γίνει η απαραίτητη ανάλυση και δεν αποκλείεται οι Ιταλοί να κινηθούν για τον ποδοσφαιριστή, αν και εφόσον κρίνουν πως πρόκειται για μία περίπτωση που θα πρέπει να ασχοληθούν.

Και, βέβαια, αν η Ουντινέζε αποφασίσει να πάρει τον παίκτη, δεν θα τον πάρει αρχικά για την 1η ομάδα, αλλά για την «πριμαβέρα», όπως έκανε και στην περίπτωση του άλλοτε επιθετικού του Πανθρακικού και μετέπειτα της ΑΕΚ, Στηβ Μπέλεκ.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.