«Ο Βασίλης είναι μάνατζερ και αυτό λέει πολλά»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνσή του από την ΑΕΚ και αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ένωσης «επιτέθηκε» σε πολλούς και μεταξύ άλλων στον Θωμά Μαύρο και στις σχέσεις που είχαν.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης δίνει απαντήσεις μέσω του woop.gr σε όλα όσα είπε για εκείνον ο Τσιάρτας στον «NovaΣΠΟΡ FM».

Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο Τσιάρτας τόνισε ότι οι μεταγραφές δεν περνούσαν όλες από το χέρι του και η μοναδική που έκανε αυτός ήταν του Κορδέρο.

Ο Θωμάς Μαύρος τόνισε ότι και ο Γιάγκο ήταν δικός του παίκτης και ότι όλες τις κινούσε ο Τσιάρτας μιλώντας με τον Βαγγέλη Βλάχο. Επίσης, άφησε να εννοηθούν πολλά λέγοντας: «Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Ο Βασίλης είναι μάνατζερ και αυτό λέει πολλά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Στην συνέχεια ο Θε(ω)μας των φίλων της ΑΕΚ μέσω του woop.gr τόνισε ότι ο Τσιάρτας είχε ενημερωθεί από τις αρχές Αυγούστου ότι ήταν τελειωμένος και απλά του ζητήθηκε να τελειώσει την δουλειά του και μετά να φύγει.

Διαβάστε αναλυτικά τις απαντήσεις του Θωμά Μαύρου στον Βασίλη Τσιάρτα:

Για τις μεταγραφές της ΑΕΚ και ποιος τις χειριζόταν: «Μπερδεύει τα σώβρακα με τις φανέλες. Τις μεταγραφές τις χειριζόταν κατά 80% ο Βασίλης. Εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να με ενημερώνει για ότι κάνει και του είχα πει να μιλάει για τις μεταγραφές με τον Βαγγέλη (σ.σ. Βλάχο) και να φέρνει ότι του ζητάει ο προπονητής. Μην μπερδεύεται λοιπόν. Ο λαός μας λέει "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα". Ο Βασίλης είναι μάνατζερ και αυτό λέει πολλά...»

Για το αν έφερε ο Τσιάρτας μόνο τον Κορδέρο: «Τον Γιάγκο, ποιος τον έφερε; Μέσα σε λίγες ώρες τον έκλεισε και μας τον έφερε, χωρίς να ρωτήσει κανέναν».

Για το αν ήταν δική του επιλογή ο Φουρτάδο: «Εγώ τον Φουρτάδο δεν τον ήξερα καν. Άρα δεν τον επέλεξα εγώ».

Για την περίπτωση του Μόρα: «Ναι, είχα ραντεβού με τον παίκτη, δεν μπορούσαμε να τον καλύψουμε οικονομικά και δεν πήραμε ποτέ μία απάντηση».

Για το αν είχε ενημερωθεί νωρίτερα ο Τσιάρτας για την απομάκρυνση του: «Ο Βασίλης ενημερώθηκε από εμένα 29 Ιουλίου ή 1η Αυγούστου. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Αν θέλει να λέει ψέματα ας το κάνει. Του είπα ότι η συνεργασία μας τελειώνει και έμεινε για να ολοκληρώσει την δουλειά του. Είχε ξεκινήσει κάτι διακανονισμούς με παίκτες και έπρεπε να τελειώσει και να φύγει μετά».

Για το ότι δεν έκανε ως πρόεδρος ο Μαύρος: «Αν ήθελε ας γινόταν αυτός πρόεδρος. Δεν μας λέει, όμως, γιατί δεν έκανα».

Για το αν οι αντιλήψεις του για το ποδόσφαιρο είναι παλιές: «Μακάρι να είχαμε όλοι τις αντιλήψεις του '80. Το ποδόσφαιρο τι; Πάει μπροστά; Ή ο Τσιάρτας την είδε εκσυγχρονιστής; Μακάρι να είχαμε όλοι αυτές τις αντιλήψεις».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.