«Διαιτητάρα αλλά κομπλεξικός ο Κάκος»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ απολογήθηκε την Πέμπτη ο Γιώργος Δώνης, λέγοντας πως αποκάλεσε κομπλεξικό τον Τάσο Κάκο, ενώ στους συνεργάτες του τον είπε μα...α!

«Υπάρχουν προηγούμενα με τον Τάκο Κάκο αν και τον θεωρώ διαιτητάρα. Από τον προπέρσινο τελικό με την ΑΕΚ υπήρχε το πρόβλημα. Υπήρξε ένταση και παρεξήγηση γιατί άλλα συμφωνήσαμε και άλλα έγιναν. Πίσω από την εστία μας υπήρχαν οπαδοί της ΑΕΚ ενώ εμείς ζητήσαμε να μην υπάρχουν. Αυτό δεν τηρήθηκε . Από τότε υπήρχε πρόβλημα με τον Τάσο Κάκο», είπε αρχικά ο Δώνης και πρόσθεσε:

«Φτάσαμε στο ματς με τον Αρη. Υπήρξε ένταση. Οταν είδα την δεύτερη κόκκινη σε παίκτη της ομάδας μου γύρισα και είπα. "Τι μαλ... είναι αυτός μας χάλασε το παιχνίδι". Αυτό το είπα στον πάγκο, τους ποδοσφαιριστές μου και τον Ιωσηφίδη. Το άκουσε όμως ο τέτατος διαιτητής και το είπε στον Κάκο. Ο Κάκος μετά με ανάταση του χεριού του ήρθε προς το μέρος μου. Του είπα πως είναι κομπλεξικός».

Στην συνέχεια ο προπονητής του «δικεφάλου» ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε χειροδικία και πως έδωσε τα χέρια με τον Κερκυραίο διαιτητή.

«Δεν υπήρξε χειροδικία. Στα αποδυτήρια δώσαμε τα χέρια και λύθηκε η παρεξήγηση. Ο Τάσος Κάκος μου είπε μετά. 'Πως έγινες έτσι ρε Γιώργο; Είσαι πιο νευρικός και από ότι ήσουν παίκτης'. Εγώ του είπα 'τότε δεν με προλάβαινες», ήταν τα λόγια του.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.