«Φαβορί» ο Δέλλας

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι το πρώτο όνομα στη λίστα της ΑΕΚ για τον πάγκο της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου. Στα υπόψιν και οι Λίνεν, Ουζουνίδης.

Μετά το ναυάγιο με τον Αγγελο Αναστασιάδη, στην ΑΕΚ προκρίνουν ως άμεση λύση την πρόσληψη υπηρεσιακού τεχνικού, με τον Ντανιέλ Μπατίστα να είναι αυτή την ώρα το φαβορί.

Παράλληλα, εξετάζονται διάφορες λύσεις για τον μόνιμο αντικαταστάτη του Βλάχου, με τον Τραϊανό Δέλλα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των κιτρινόμαυρων.

Ο Δέλλας είναι μια καλή και φτηνή λύση, ενώ γνωρίζει τους περισσότερους παίκτες, αλλά και τα προβλήματα στην Ενωση. Ωστόσο, υπάρχει ο προβληματισμός σχετικά με την έλλειψη εμπειρίας του "Τράι".

Γι' αυτό και στο τραπέζι έχουν πέσει κι άλλα ονόματα. Ο Εβαλντ Λίνεν είναι στη λίστα της ΑΕΚ, αλλά ο ίδιος διαψεύδει πως έχει έρθει σε επαφή με τον Δικέφαλο.

Επιπλέον, από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σημειώνουν ότι στο οικονομικό έχει προκύψει μια διόλου ευκαταφρόνητη διαφορά, μια και δεν του αρκούν τα 100.000 ευρώ που έχει βάλει σαν όριο για την αμοιβή προπονητή η ΑΕΚ.

Τέλος, η διοίκηση σκοπεύει να μπει σε συζητήσεις και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη που αποχώρησε από την Ξάνθη και έχει προταθεί, ενώ στην σχετική λίστα μεταξύ των ονομάτων υπάρχει και αυτό του Μάκη Χάβου.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.